State of Decay 2 Crash- en bevriezingsoplossing voor XBox One. - Chaosuur (2023)

Als je State of Decay 2 met succes op je XBox one hebt geïnstalleerd, maar je problemen ondervindt met het vastlopen of crashen van de game. Wij kunnen je helpen. We hebben deze handleiding gemaakt die u kan helpen eventuele problemen op te lossen en op te lossen.

Handleiding voor het oplossen van crashes en bevriezingen van XBox One State of Decay 2

Tijdens Chaos Hour hebben we de tijd genomen om deze oplossingsgids te maken voor eventuele crashes of schermvergrendelingen die je kunt tegenkomen in State of Decay 2 op de XBox One. We hebben deze gids gemaakt op basis van onze ervaring binnen de branche.

Voordat u begint, moet u begrijpen dat deze handleiding is samengesteld op basis van onze ervaring met andere games op het XBox One-platform en mogelijk geen betrekking heeft op State of Decay 2. De meest voorkomende problemen op consoles kunnen echter op vergelijkbare manieren worden opgelost.

Als het antwoord dat u zoekt hier niet staat, zorg er dan voor dat u dat doetneem contact op met Microsoft-ondersteuning.

Het is belangrijk om hier een paar dingen op te merken:

Voordat u uw probleem probeert op te lossen, zijn er enkele zaken die u moet begrijpen.

Om te beginnen – hoewel het misschien gemakkelijk is om State of Decay 2 de schuld te geven. De crash- en bevriezingsfout ligt misschien bij je XBox One, One X of One S.

Iets anders dat vermeld moet worden is. Gameconsoles zijn al heel lang gecrasht of bevroren voor hun gebruikers.

Het is ongelooflijk frustrerend, dat weten we. Deze dingen gebeuren gewoon en een eenvoudige reset of herstart kan uw probleem oplossen.

Mocht u desondanks het gevoel hebben dat uw console vaker crasht vanwege State of Decay 2. Hieronder hebben we enkele eenvoudige oplossingen voor uw probleem opgesomd die u kunt proberen voordat u contact opneemt.

Wij hopen dat het helpt!

State of Decay 2 crasht en bevriest – uitgelegd.

Dus je hebt State of Decay 2 gespeeld en je probeert je tanden in de inhoud te zetten. Of de voortgang in het spel begint vast te lopen, langzaam te verlopen en dan vast te lopen. Dit wordt meestal gevolgd door een zwart scherm.

Er zijn twee varianten op deze fout en beide veroorzaken ongelooflijk woede.

State of Decay 2 Freeze op XBox One:

Het vastlopen of vastlopen komt meestal voor terwijl u het spel speelt. In bepaalde drukke omgevingen of tijdens laadschermen blijft het spel hangen. Soms is er nog steeds audio te horen.

Soms kan een bevriezing zichzelf herstellen door eenvoudigweg na verloop van tijd de bevriezing weer op te heffen als hij met rust wordt gelaten.

State of Decay 2 crasht op XBox One:

Een crash vindt normaal gesproken plaats wanneer uw console, nadat uw game is vastgelopen, meteen uit woede stopt en uitschakelt of probeert te resetten. Gedurende deze periode is het gebruikelijk dat de XBox one een verscheidenheid aan grafische problemen en bugs vertoont.

Vaker wel dan niet is een eenvoudige herstart of herstart op uw XBox nodig om het probleem op te lossen.

Beide bovenstaande fouten zijn veelvoorkomende fouten en wijzen mogelijk niet op een ernstig hardwareprobleem, maar als State of Decay 2 voortdurend op deze manier crasht of bevriest, probeer dan eenvoudigweg de onderstaande oplossingen.

1: Downloaden van de nieuwste oplossing voor de Xbox One-console-update voor State of Decay 2

Er zijn een paar dingen die u kunt controleren om er zeker van te zijn dat uwXBox One is op snelheid om State of Decay 2 te spelen. Ten eerste: is op uw console de nieuwste consolesoftware-update geïnstalleerd? Zo kunt u dit controleren:

Hoofdmenu > Instellingen > Systeem > Console-info > OS-versie

Laatste optimale update voor State of Decay 2: 10.0.16299.5101

Gids :Download de nieuwste console-update voor State of Decay 2

Zorg ervoor dat uw XBox one is verbonden met internet of een nabijgelegen sterke Wi-Fi-brondownload de nieuwste consolefirmware. Soms kunnen games worden uitgebracht en problemen of afwijkingen vertonen bij het uitvoeren van oudere systeemversies, dus het is belangrijk dat u de nieuwste versie krijgt.

State of Decay 2 Crashing and Freezing Fix For XBox One. - Chaos Hour (2)

Als uw XBox one om welke reden dan ook niet kan worden bijgewerkt tijdens het downloaden, is het mogelijk dat u problemen ondervindt met uw internetverbinding.

Of mogelijk hebben Microsoft-servers problemen aan hun kant. Wij raden u aan te wachten en als u geen oplossing voor dit probleem vindt, wacht danneem contact op met Microsoft-ondersteuning.

Heeft State of Decay 2 de nieuwste update?

Het is niet ongebruikelijk dat sommige games worden uitgebracht met enkele Game Breaking-bugs die uw bevriezingsprobleem kunnen veroorzaken.

Een manier om dit probleem te elimineren als het een softwareprobleem is, is ervoor zorgendat je de nieuwste State of Decay 2-update hebt gedownload.

Om dit te doen, start u State of Decay 2 op terwijl u verbonden bent met internet. U wordt gevraagd de nieuwste updates te downloaden.

Gids: Download de nieuwste State of Decay 2-update om bevriezing te verhelpen

Soms kun je de update forceren binnen de opties van de games. Het is echter belangrijk dat u controleert of uw internetverbinding actief is, anders verschijnt de prompt niet.

Als u nog steeds problemen ondervindt metState of Decay 2 crasht zelfs met de laatste updatedan kan dit duiden op een beschadigd updatebestand of een software-installatie. Daarom raden we aan dat de volgende stap is om helemaal opnieuw te beginnen.

Hoe u State of Decay 2 kunt verwijderen en opnieuw kunt installeren op de XBox One

Het verwijderen van software van je XBox one is verrassend eenvoudig en zou voor de meeste ervaren gamers geen probleem moeten zijn.

Als u echter niet zeker weet hoe u State of Decay 2-bestanden van uw harde schijf moet verwijderen, controleer dan eenvoudigweg:

Hoofdmenu > Systeem > Instellingen > Systeem > Opslag > Opslag beheren > Inhoud bekijken > Games > State of Decay 2 > Installatie ongedaan maken

Selecteer het State of Decay 2-bestand en kies ervoor om de installatie ongedaan te maken.

Gids :Fabrieksinstellingen van uw XBox One herstellen

Wees gewaarschuwd: hierdoor worden vrijwel alle gamebestanden, gegevensbestanden, gebruikersinstellingen, opgeslagen bestanden en meer verwijderd. Het kan echter nodig zijn om uw crashprobleem op te lossen.

“Mijn State of Decay 2 crasht en bevriest nog steeds”

Na een nieuwe installatie van State of Decay 2 en je komt het nog steeds tegenAls het probleem dan hoogstwaarschijnlijk een hardwarefout is, is dit een van beideSpel schijfof je XBox One zelf. Hier zijn enkele belangrijke dingen waar u op moet letten.

2: De staat van verval 2 Schijf

Belangrijk om te weten: als je State of Decay 2 digitaal hebt gedownload of vooraf geladen, sla dan deze oplossing over, omdat je hier geen oplossing voor je probleem zult vinden.

State of Decay 2 Crashing and Freezing Fix For XBox One. - Chaos Hour (3)

Oké, er zijn dus een paar waarschuwingssignalen waar je op moet letten op je State of Decay 2-schijf.XBox One-schijven zijn bedekt met een krasbestendige laagwaardoor ze behoorlijk formidabel zijn in het staande houden onder dagelijkse slijtage.

Als u echter uw vinger lichtjes tegen de reflecterende kant van de schijf drukt en u deuken, sneetjes of barsten voelt, danHet is mogelijk dat uw State of Decay 2-schijf defect is.

GIDS :Bekijk onze volledige gids over het repareren van onleesbare schijven en laserbrandwonden.

Andere soorten State of Decay 2-schijfproblemen

Als er deuken, scheuren, sneden of aanzienlijke krassen aanwezig zijn op uw State of Decay 2-schijf en u denkt dat u deze niet hebt veroorzaakt.

Dan bent u van harte welkom om een ​​vervanger te zoeken bij debron van aankoop onder uw garantie. Houd er rekening mee dat de meeste winkels of bedrijven uw garantie niet respecteren als de schade een ongeluk is of het gevolg is van duidelijk misbruik.

Gids :Krassen in staat van verval reinigen en repareren 2

Als uw schijf enige vorm van schijfrot heeft opgelopen, is het onwaarschijnlijk dat u deze kunt repareren en een vervanging of terugbetaling voor State of Decay 2 moet aanvragen.

Hoe u een beschadigde schijf met State of Decay 2 kunt repareren en repareren

Gelukkig genoeg als je State of Decay 2-schijf bedekt is met krassen. De meeste detailhandelaren en sommige online services bieden een schijfreparatieservice die beproefd en in de meeste scenario's nuttig is.

Wij waren eerst sceptisch.Maar omdat we verschillende schijven hebben schoongemaakt die niet werkten, kunnen we eerlijk instaan ​​voor de service, dus probeer dat zeker.

Belangrijk om te onthouden.

Als uw State of Decay 2-schijf tekenen van sneden, deuken of scheuren vertoont, heeft het simpelweg geen zin om hem ter reparatie op te sturen, aangezien het onwaarschijnlijk is dat iemand dat probleem kan verhelpen.

3: XBox One oververhit waardoor State of Decay 2 bevriest en crasht.

Vaak over het hoofd gezien, maar een console die heet wordt, kan ervoor zorgen dat je games vastlopen of crashen.

Je ziet dat de reden waarom dit gebeurt te wijten is aan de aard van de hardware in de XBox one. Terwijl je State of Decay 2 speelt en je XBox one heet wordt.

Gids :Geef je XBox One een volledige schoonmaakbeurt om State of Decay 2 te herstellen

Heter dan de benchmarktemperaturen kan ervoor zorgen dat de hardware verschillende fouten geeft. Zoals: Framedrops, stotteren, luide ventilatorgeluiden, crashen en bevriezen.

Zonder de juiste zorg kan dit resulteren in uwconsole in de toekomst beschadigd of onbruikbaar raakt, dus het is belangrijk om actie te ondernemen. Het is ook belangrijk op te merken dat als de console beschadigd is door slechte reiniging. Hierdoor vervalt uw garantie!

State of Decay 2 Crashing and Freezing Fix For XBox One. - Chaos Hour (4)

XBOX ONE Gids voor oplossingen voor oververhitting

Is dit een veel voorkomend probleem? Niet zozeer en het is echt aan de gebruiker.

Je console heeft verschillende grillinlaten en ventilatoren door het hele systeem. Afhankelijk van de versie van de XBox One die je hebt.

De latere consoles zijn veel beter in het omgaan met langdurige gamesessies. Echterals u merkt dat uw ventilatiegaten en roosters compact zijnmet stof of ander vuil, dan kan het zijn dat warme lucht niet kan ontsnappen.

GIDS:Xbox One-oplossing voor oververhitting en reinigingshandleiding

Als je denkt dat State of Decay 2 misschien vastloopt of uiteindelijk crasht omdat je console oververhit raakt. Vervolgens hebben we een robuuste schoonmaakgids gemaakt over wat u nodig heeft en welke stappen u kunt nemen.

Om uw XBox One volledig en grondig schoon te maken om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat u dit probleem in de toekomst voorkomt.

4: State of Decay 2 Game Save Corrupt en bevriest

Als u zich zorgen maakt over uwState of Decay 2 is niet corruptdan zijn er enkele tekenen van deze fout op je XBox

Het kan voorkomen dat uw spel op hetzelfde punt in het spel vastloopt of volledig stopt. Dit geeft aan dat je State of Decay 2-save corrupt of beschadigd is.

Gids :Hoe u uw staat van verval kunt herstellen en beschermen 2 Bewaar gegevens

Helaas vaker wel dan niet als je dat benthet opslagbestand is beschadigd, er is geen echte manier om het te reparerenhet probleem op, tenzij u verschillende software van derden probeert. Hoewel we deze software afraden.

State of Decay 2 Crashing and Freezing Fix For XBox One. - Chaos Hour (5)

Om te voorkomen dat uw spel crasht en vastloopt in uw opslagbestand. Bezoek eenvoudigweg een eerder opgeslagen bestand opnieuw.

5: Defecte XBox One waardoor de staat van verval 2 crasht en bevriest?

Als u alle bovenstaande problemen heeft geprobeerd en u kunt bevestigen dat het geen updateprobleem is. Ook een installatiefout en je hebt geprobeerd de game opnieuw te installeren.

Als je eindelijk je console controleert op externe elementen die dit kunnen beïnvloeden, is het triest om te zeggen.Maar het is waarschijnlijk dat je console defect is, waardoor State of Decay 2 op je crasht.

Gids:Consolegarantie uitgelegd/Gamersgids voor online restituties en retourzendingen

Het goede nieuws is echter dat het Microsoft-ondersteuningsteam ongelooflijk goed is in het bieden van uitstekende klantenservice.

Dus bij iedereenbetekent dat u contact opneemt met Microsoft Supportvoor je volgende stap.

Misschien kunnen ze uw console benchmarken en het probleem vinden of eenvoudigweg een reparatie of vervanging voor u regelen.Als u nog steeds onder uw winkelgarantie valtdan kunt u eenvoudig terugkeren naar de plaats van aankoop en een vervanging zoeken!

Conclusie en door de gebruiker ingediende oplossingen voor State of Decay 2

Houd er rekening mee dat deze handleiding slechts een gids is voor het oplossen van problemen, waarin de meest voorkomende fouten of problemen worden behandeld die u kunt tegenkomen met uw XBox One en State of Decay 2.

Hopelijk zul je geen van deze fouten ondervinden met je gloednieuwe spel, maar als je dit artikel hebt gebruikt en geen oplossing voor je fout hebt gevonden.

Wij zeerraden u aan contact op te nemen met MicrosoftOndersteun en praat over de specifieke fout die u heeft met State of Decay 2.

Tot dan veel speelplezier!

[de_advertentie id = "6731"]

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated: 23/12/2023

Views: 5634

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.